Nincs engedélyezve a javascript.
A "Túl minden határon", tényleg túl minden határon!

A "Túl minden határon", tényleg túl minden határon!

2016. október 23.

A "Túl minden határon elindult Föld körüli útjára. Már kaptam fényképet amerikai, angliai, németországi olvasómtól, és rengetegen jelentkeznek Magyarországról. A sort Görbicz Anita nyitotta. A Győr női kézilabdacsapatának kapitánya Bajnokok Ligája meccsére készült fel a könyvemmel. Idegenben játszottak a bivalyerős Rostov ellen. Egyetlen góllal, de NYERTEK! Anita jó barátom, a kevesek egyike, aki mindvégig tudta, hogy hol vagyok. Csodálatos élmény, hogy úgy érzi, erőt kaphat az írásaimból.

Ildikó komoly műtétre készül. Azt írta, nem fekszik be a kórházba, amíg nem olvassa végig új könyvemet, mert érzi, hogy utána sikerülni fog minden! Ildikó, jó kezekben leszel, szurkolok Neked!

Beáta élete álmát váltja valóra azzal, hogy lefutja a maraton 42 kilométeres távját. Előtte -24 óra alatt- elolvasta könyvemet, mert úgy érzi, hogy így könnyebb lesz!

Muri Enikő Nyíregyházáról írt nekem, s küldött egy ötletes képet. A "Sztárban sztár" című műsor énekesnője hétről-hétre nagyszerűen teljesít, ezt bizonyítja az a rengeteg szavazat, amely újra és újra továbbjuttatja őt. Én - a távolság híján - nem láthatom a mostani sorozatot, de láttam már Enikőt több darabban is, igazán tehetséges lány, bízik magában és kabalakönyvében. Szóval: SZAVAZZATOK RÁ MA ESTE, nekem is örömöt okoztok vele!

Gyertek velünk...
Túl minden határon. Az új könyv.
Megnézem

Gyertek velünk...

Kicsik és nagyok, nők és férfiak. Emberek, akik erőt merítenek mások történeteiből. Már jönnek a vélemények, sok-sok bátorító szó, kedves üzenet. Köszönöm! Ahogy sokan úgy érzik, hogy könyvem erősebbé tesz, én sziklaszilárdan tudom, hogy belőletek nyerem az erőt, elszántságot. Ezzel járom a világot, fedezek fel új dolgokat, csöppenek bele izgalmas kalandokba. Miattatok teszem!

Görbicz Anita pedig adott egy ötletet! Írjátok le, akár ide, akár Facebook-oldalamra, hogy mire készültök, mi a nagy álmotok! Ha ötletes képet is küldtök és szeretnétek, közzé is teszem. Most pedig szurkolok Muri Enikőnek, hogy teljesüljön az álma! Hajrá, énekeslány!


Akinek még nem szerezte be a "Túl minden határon" című könyvet, a borítóra kattintva azonnal megteheti! Jó olvasást, ÉS KÖSZÖNÖM, HOGY VELEM VAGYTOK, HOGY VELETEK LEHETEK!!!


(A "Túl minden határon" könyvről többet is megtudhat, ha a borítóra kattint. A kötetet ezen az oldalon extra kedvezménnyel rendelheti meg, és 24 órán belül meg is kaphatja azt.)

Hozzászólások

2016. november 25. 20:27
Köszönöm szépen ma megérkezett ! :)
2016. november 23. 9:50
A könyvet megrendeltem még 14/11 de nem kaptam meg eddig :(