Nincs engedélyezve a javascript.
Angyali történetek a pokolból
Angyali történetek a pokolból
Vujity Tvrtko
Alexandra Kiadó (A), 2014.
Pokoli Történetek - Angyali Történetek
1 104 Ft
Eredeti ár:
1 299 Ft
Megtakarítás:
15 %

A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelenik a Pokoli Történetek - Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete!A Pulitzer-emlékdíjas Vujity Tvrtko a tőle megszokott, hihetetlenül izgalmas, olykor könnyfakasztó vagy éppen mulatságos történeteket mutat be lebilincselő sorozatában.

- Megismerhetik a világ egyik legnyomorúságosabb országát, Sierra Leonét. Ahol emberek halnak éhen, ahol gyakoriak a tömeggyilkosságok, ahol emberi vérrel írják a történelmet. Itt, a pokol legmélyebb bugyrában egy magyar lánynak teljesült a legnagyobb álma: húszéves korában, életében először, átölelhette a saját édesapját.

- Meglátogathatják Csitát, a Tarzan-filmek majomlegendáját, aki a világ legöregebb csimpánzaként egy állatszínészeknek berendezett luxusotthonban él.

- Fellapozhatják Tvrtko szarajevói naplóját, hogy lássák mire vagyunk képesek mi, emberek.

- Nagyokat derülhetünk annak a budapesti fiatalembernek a furfangos ötletén, aki pár évvel korábban elhatározta, hogy kijut az athéni olimpiára, méghozzá kongói sportolóként.

- Eljuthatunk Jégföldre, a sarkkör közelébe, ahol a magyarok szó szerint a jég hátán is megélnek.

- Megismerhetik a Szahara egyszerre lenyűgöző és félelmetes világát, a beduinok, tuaregek és mórok életét, no és egy magyar nyugdíjas igaz meséjét. Egy asszonyét, aki a sivatagban találta meg a boldogságot, ott, ahol az ég a földdel összeér.Az Angyali történetek segítségével keresztül-kasul beutazhatják a Földet, Kaliforniától Fekete-Afrikáig, Tiszakécskétől a sarkkörig. Vujity Tvrtko torokszorító vagy éppen mosolyra fakasztó történetekkel várja önöket.

Kedvcsináló
/
Túl minden határon
Tizenkét pokoli történet
Menekülés a pokolból