Nincs engedélyezve a javascript.
Pokoli történetek - Tvrtko könyve
Pokoli történetek - Tvrtko könyve
Vujity Tvrtko
Alexandra Kiadó (A), 2014.
Pokoli Történetek - Angyali Történetek
1 104 Ft
Eredeti ár:
1 299 Ft
Megtakarítás:
15 %

A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelenik a Pokoli Történetek - Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete!

A Pulitzer-emlékdíjas Vujity Tvrtko a tőle megszokott, hihetetlenül izgalmas, olykor könnyfakasztó vagy éppen mulatságos történeteket mutat be lebilincselő sorozatában.- Megismerhetik a világ talán legfurcsább diktátorát, a Hatalmas Szaparmurat Türkménbasit, aki magáról neveztette el a január hónapot, édesanyjáról pedig az áprilist. Életét napi televíziós szappanopera méltatja, sőt, az ő feje az állami tévé emblémája. Aranyozott szobra együtt forog a Nappal.

- Tvrtkóval tarthatnak bunkerországba, ahol egy tatabányai nyugdíjas asszony 44 évnyi reménytelen várakozás után átölelhette azt az egykori albán kisfiút, akinek évtizedekkel korábban megmentette az életét.

- Olvashatnak a Vízipókokat, a halmozottan sérült gyerekeket átverő gátlástalan csalóról, és az angyalokról, akik visszaadták a kicsik álmát.

- Követhetik Tvrtkót Srí Lankára, ahol szembesülhetnek a kínokkal és fájdalmakkal, amelyeket a cunami pusztítása okozott.

- Megható találkozásnak lehetnek tanúi Ausztráliában, ahol Alica, a váci asszony több mint fél évszázadnyi keresés után végre újra láthatta halottnak hitt bátyját, Istvánt.

- Megismerhetik az úszóbajnok Rózsa Norbert küzdelmét, amelyet súlyos betegségével vívott.Tvrtko könyve segítségével keresztül-kasul beutazhatják a Földet, Türkmenisztántól Srí Lankáig, Afrikától Ausztráliáig.

Vujity Tvrtko torokszorító vagy éppen mosolyra fakasztó történetekkel várja önöket.

Kedvcsináló
/
Túl minden határon
Tizenkét pokoli történet
Menekülés a pokolból