Nincs engedélyezve a javascript.
Pokoljárás
Pokoljárás
Vujity Tvrtko
Alexandra Kiadó (A), 2014.
Pokoli Történetek - Angyali Történetek
1 104 Ft
Eredeti ár:
1 299 Ft
Megtakarítás:
15 %

A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelenik a Pokoli Történetek - Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete!

A Pulitzer-emlékdíjas Vujity Tvrtko a tőle megszokott, hihetetlenül izgalmas, olykor könnyfakasztó vagy éppen mulatságos történeteket mutat be lebilincselő sorozatában.- Eljuthatnak a Jégszigetre, az Északi-sark alá, ahol nekünk, magyaroknak különleges jogaink vannak, csak korábban nem tudtunk róluk. Tvrtkóval és csapatával tarthatnak a végeláthatatlan hómezőkre, ahol egy igazi jégbe fagyott szovjet várost is találtak.

- Ruandában alig száz nap leforgása alatt egymillió embert mészároltak le bozótvágó késekkel úgy, hogy erről a világ szinte tudomást sem vett. Tvrtko bejutott Középső-Afrika legfélelmetesebb helyeire, börtönökbe és vesztőhelyekre, ahol megtudhatják, mire vagyunk képesek mi, emberek.

- Olvashatnak a dunaszekcsői vállalkozóról, aki belopta magát az ország szívébe furfangos, merész, humoros ötleteivel. A tamagocsitemető megálmodója súlyos betegen még a halálból is tréfát akart tűzni. Sikerült neki.

- Megismerhetik az évszázad kézilabdázójának szívszorítóan felemelő történetét, a sportolóét, aki egy mérkőzésen olyan szerencsétlenül ütközött magyar védőjével, hogy azonnal kómába zuhant. 131 nap után tért magához, és újra meg kellett tanulnia enni, ülni, járni; újra kellett tanulnia élni. S akivel összeütközött, nos, ma ő a legjobb barátja.A Pokoljárás segítségével keresztül-kasul beutazhatják a Földet, Afrikától Amerikáig, Tatabányától a Spitzbergákig.

Vujity Tvrtko torokszorító vagy éppen mosolyra fakasztó történetekkel várja önöket.

Kedvcsináló
/
Túl minden határon
Tizenkét pokoli történet
Menekülés a pokolból