Nincs engedélyezve a javascript.
Menekülés a pokolból
Menekülés a pokolból
Vujity Tvrtko
Alexandra Kiadó (A), 2014.
Pokoli Történetek - Angyali Történetek
1 104 Ft
Eredeti ár:
1 299 Ft
Megtakarítás:
15 %

A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelent a Pokoli Történetek - Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete.

A Pulitzer-emlékdíjas Vujity Tvrtko a tőle megszokott, hihetetlenül izgalmas, olykor könnyfakasztó vagy éppen mulatságos történeteket mutat be lebilincselő sorozatában.- Megismerhetik a szomáliai fiatal menekült lány, Németh Szamira fájdalmasan szép történetét. A lányét, akinek a véres polgárháborúban megölték magyar édesapját és több testvérét; akit szülőhazájában megaláztak és meggyaláztak, lelkét megsebezték, testét késsel vagdosták; és akit végül Tvrtko családja fogadott be.

- Megtudhatják, hogyan készült Veszprém kézilabdacsapata a sorsdöntő meccsére úgy, hogy néhány nappal korábban meggyilkolták az együttes egyik legjobb játékosát. Marian Cozma halála után Tvrtko kutatni kezdte a magyar sporttragédiákat, és a gyász, a fájdalom mindent legyőző erejét. Amit talált, egészen megdöbbentő: a veszteséget elszenvedő gyászoló csapatok minden alkalommal megnyerték következő mérkőzésüket.

- Belepillanthatnak az igazi földi pokolba: 2004. szeptember 1-jén csecsen terroristák túszul ejtettek egy egész iskolát Beszlánban. Tvrtko Csecsenföldre és Beszlánba utazott, hogy elmesélhesse minden idők legtragikusabb túszejtési akciójának megrázó történetét.

- Megismerhetik az asszony titkát, akit negyvenhat évig csak úgy hívtak: az "Ismeretlen B személy"; a pompázatos Emirátusokon keresztül eljuthatnak Afganisztánba, és ellátogathatnak egy lakatlan szigetre is.


A Menekülés a pokolból segítségével keresztül-kasul beutazhatják a Földet, Fekete-Afrikától az Angyalok Városáig, Veszprémtől Csecsenföldig.

Vujity Tvrtko torokszorító vagy éppen mosolyra fakasztó történetekkel várja Önöket.

Kedvcsináló
/
Túl minden határon
Tizenkét pokoli történet
Pokoljárás